mick z'n karper 16-07-2009

by Maarten Bes 18. juli 2009 21:19

het was woensdag avond kwart voor 9e dat ik robbert ging ophalen voor een nachtje vissen an de weel in obdam.

het was mooi weer en dat zou het de dag daarna ook zijn, een mooie gelegenheid om te gaan vissen dus. een maal aan gekomen kwam mick ook terplaatsen om mee te gaan vissen, helaas was hij 15 minuten later waardoor robbert en ik onze eigenspullen moesten sjouwen naar de plek en hij ons niet kon helpen. na dat we alles hadden op gezet en geinstalleerd was de avond qua vis activiteit rustig maar wel gezellig. mick zou eigenlijk rond een uur of 12 naar huis toe gaan om daar te gaan slapen. robbert en ik hadden een tent mee en wij zouden daar blijven overnachten om zo de hele nacht door te vissen. mick had later besloten om bij ons te blijven pitten om zo meer kans te maken dat hij een mooie karper zou vangen. na een zootje bier en slap geauwehoer gingen we slapen te minsten dat probeerde we met ze 3e in een 2 persoons tent slapen en ook nog met wat spullen in de tent is niet echt een groot succes.

na een half uurtje wakker liggen konden we  dan eindelijk een beetje slapen maar al snel werden we gewekt door een beetmelder van iemand helaas vasl alarm ik weet alleen niet meer van wie deze was want ik was nog half aan het slapen, maar het had wel als gevolg dat we om half 2 met z'n 3e recht op in de tent zaten en alle 3 wakker waren. na dat we eindelijk weer een beetje sliepen werden we rond 3 uur wakker gegild door een beetmelder van mij ik rende uit de tent net als robbert en mick en pakte mijn hengel maar helaas,, was het dit keer geen karper maar wel een grote zware brassem. ik hem hem niet uit het water gehaald want mijn schepnet lag nog ingepakt in de tent en ik had geen zin om hem voor een brasem er uit te halen. na dat ik de haak voorzichtig uit de onderlip van de brasem had gehaald zijn we weer gaan slapen.

en dan rond een uurtje of 6 werden we weer wakker gemaakt door een beet melder maar dan die van mick! half slapend pakte hij zijn hengel en haalde er een mooie spiegel schubkarper uit van 14 pond (7 kilo).

helaas bleef het verder van de dag rustig en zijn we met het einde van de ochtend naar huis gegaan.

zie hier mick in actie.

hier is de karper veilig geland

en hier staan ze dan:

Tags:

Sessies

Reacties zijn gesloten

Team Carp-Fishing.nl

Via deze Blog willen wij, Gert-Jan, Maarten, Mick en Robbert de foto`s en verhalen van onze sessies met u delen.

Team Carp-Fishing.nl Sweater

Archief

HSV Obdam en omstreken

Wij zijn aangesloten bij
HSV Obdam en omstreken.